Poradna Ratchet and Clank HD Collection

Autor: | Vloženo: 30.12.2012 000 19:56 | Témata: Poradna Ratchet and Clank HD Collection

Zdravím. premýšlím o koupi ps3

a mám dva dotazy: pojedou všechny díly této hry na ps3 ? a taky bych chtěl poradit který typ ps3 koupit, našel jsem více druhú s jinou velikosti GB a chtěl poradit co a jak

  • jantr

    jantr

    30. prosince 2012

    Tahle edice je připravená přímo pro PS3, takže ano, pojedou.

    Co se týče typu ... sám jsem před pár dny řešil podobný problém. Poslední verze/revize PS3 jsou ty označené 12GB, jenže to je prostě málo místa - dá se sice dokoupit HDD atd., ale ne každý se na to "cítí"... doporučil bych ho snad v případě, že by PS3 nebyla připojena k internetu. Pak by mohlo 12GB stačit.

    Pokud máte doma internet a PLÁNUJETE HO VYUŽÍVAT i v PS3 (a to doporučuju!), pak je lepší koupit starší model, ale už se zabudovaným HDD (ten není napevno, dá případně také zvětšit). Sám jsem koupil 160GB verzi a myslím, že stačí. Místo je totiž důležité, pokud chce člověk využívat všechny internetové výhody, které PS3 nabízí. Na adrese store.sonyentertainmentnetwork.com je webová verze obchodu, který je přístupný přímo z PS3. Tam se dají kupovat hry i různé doplňky. To vše se pak samozřejmě stahuje právě na HDD v konzoli. Např. třeba právě tahle kolekce Ratcheta a Clanka je tam ke koupi za 799Kč. Některé hry jsou i levnější než jejich fyzická varianta. Jiné jsou ke koupi jen jako verze ke stažení, klasicky v obchodech nejsou.

    A nakonec ještě jeden důvod k většímu HDD. Existuje jedna služba, tzv. předplatné PS+, roční stojí cca 1300,-- (teď ještě pár dní pod 1000) a ta spočívá v tom, že každý měsíc se do onoho internetového obchodu uvolní několik her, které si pak člověk s předplatným může ZDARMA stáhnout a dokud je má v PS3 nainstalované i hrát (hry se průběžně obměňují, najednou jich tam bývá cca 10). Momentálně jsou to s těch velkých třeba Batman: Arkham City, Resident Evil 5 nebo LittleBigPlanet 2. A když takhle člověk pár her stáhne, nějakou tu desítku GB to zabere.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.